Nu kan du søge om sponsorat hos Rabbitpet. Bemærk dog vi ikke sponsorere alt, da alle ansøgninger bliver behandlet ud for de angivet oplysninger vi får og hvad formålet med sponsoratet er.

Ansøgning om støtte til et arrangement.

Hvis du er arrangør eller medhjælper til et arrangement, som f.eks. en udstilling eller kæledyrs konkurrence mm. Er du velkommen til at søge om sponsorat til arrangementet. For at kunne søge sponsorat skal du sende en mail til Info@rabbitpet.dk og fortælle lidt om dit/jeres arrangement og hvorfor lige vi skal sponsorer og hvad vi får ud af samarbejdet.

Ansøgningen skal modtages minimum 1 måned før arrangementet.

Vi sponsorere til konkurrencer, udstillinger og stævner.

  • Sponsorat til kaniner

Vores forventninger til gengæld for et sponsorat?

Vi forventet omtale på dagene det afholdes, i form af flyers, visitkort, raklame på jeres sociale medier og hvis muligt så få sat en banner op og blive nævnt til arrangementet. Samt vi forventer at få et link til vores webshop på jeres hjemmeside hvis i reklamere med jeres sponser.

Nogle af de her punkter skal opfyldes for at kunne blive godkendt til sponsorat.

  • Omtale på sociale medier
  • Omtale i jeres nyhedsbrev
  • Bannere eller tekstlinks til www.rabbitpet.dk på jeres hjemmeside
  • Opstilling af banner til arrangement.
  • Mulighed for der kan ligge flyers og visitkort til arrangement

Ved ansøgningen skal der oplyses hvad i f.eks kunne tænke jer sponsoratet skal indeholde, f.eks en bestemt kategori, gavekort eller mærke. Bemærk vi aldrig sponsorere fysiske penge, men der kan aftales en hvis % rabat på køb af produkter hvis det har større har interesse.